Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Cikkek

A szultána: Less be a kulisszák mögé!

Ismerkedj meg azokkal a nagyszerű magyar színészekkel, akik hangjukat kölcsönzik az Izaura TV-n most induló sorozat főhőseinek.
A szultána: Less be a kulisszák mögé!

Az I. Szulejmán uralkodása után közel ötven évvel játszódó történet főszereplője Kösem, az Oszmán Birodalom szultanátusának egyik legbefolyásosabb, Hürrem mellett egyik legkiemelkedőbb alakja. A szultána című sorozat az ő életével foglalkozik, az ő sorsába nyerhetünk bepillantást. Az első epizódokban a fiatal Kösemet, azaz még Anasztáziát Anastasia Tsilimpiou alakítja (magyar hangja Csifó Dorina), a felnőtt szultánát, azaz Kösemet viszont már a Tiltott szerelemből megismert Beren Saat formálja meg, akit hasonlóan korábbi szériájához, most is az Operettszínház művésze, Vágó Bernadett fogja szinkronizálni.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ismét én szólaltathatom meg Beren Saat-ot, és örülök, hogy a TV2-nél azt szerették volna, hogy én legyek a hangja. Ez megtiszteltetés és jó visszajelzés számomra, remélem, hogy ezt is sikerül ugyanolyan jól megcsinálni, mint a Tiltott szerelmet. Az egy elég hosszú, de izgalmas sorozat volt, és nagyon megszerettem ezt a színésznőt, szóval miatta biztosan belenézek majd A szultánába.”

A szultána férfi főszereplőjét, azaz magát I. Ahmed szultánt, aki Szulejmán után sorban a negyedik uralkodója volt az Oszmán Birodalomnak, Ekin Koç alakítja.
A fiatal színész magyar hangja Szatory Dávid lesz, akinek ez a történet volt az első török nyelvű szinkronos munkája, és bár egy idő után hozzászokott a nyelv sajátos stílusához, először akadt azért néhány nehézség.


2017. március 18. 9:05

Címkék:
a szultána kulisszatitok színész színésznő


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS