Időjárás-
előrejelzés
2018. július 20. péntek
Illés
Műsorújság

péntek
JÚL
20
szombat
JÚL
21
vasárnap
JÚL
22
hétfő
JÚL
23
kedd
JÚL
24
szerda
JÚL
25
csütörtök
JÚL
26
péntek
JÚL
27
szombat
JÚL
28
vasárnap
JÚL
29
05.30
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
In Hjon királyné lehetőséget akar adni Ok-dzsongnak, hogy maga hozza nyilvánosságra fia betegségét. A nála tett látogatás után azonban súlyosan megbetegszik. Dzsang Hi-dzse egy sámán segítségét veszi igénybe, hogy boszorkányos praktikákkal elveszejtsék. A királynén kívül csak a királyi dajka tud a trónörökös betegségéről, őt a királyné egy rejtekhelyen őrzi. Ezt a rejtekhelyet a királynén kívül csak egy udvarhölgy ismeri. Dzsang Hi-dzse emberei elrabolják, és kiszedik belőle a dajka hollétét. Valakik azonban megelőzik őket. A királyné állapota végzetesre fordul.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 49
Részletek »
06.45
Éld az életem!
A napsütötte Los Angelesben él a gazdag Leonardo Fuentemayor és a szegény Pedro Pérez González. Ikertestvérek, azonban egyikük sem tud a másik létezéséről. Amikor útjaik keresztezik egymást, véletlenül felcserélik őket és Leonardo elfeled mindent, így elszabadul a pokol. Ezután a szoknyapecér, kissé szórakozott Pedrónak kell vezetnie a Fuentemayorok vállalatát, a komoly Leonardónak pedig a González család pinata boltját a piacon. Pedrónak kell feleségül vennie Fernandát, aki valójában a rivális család sarja, Leonardónak pedig Cocót, a lányt, aki kihasználja, hogy a fiú nem emlékszik semmire...
Jonathan sejti, hogy Chamoy áll a támadás mögött. Leonardo megtudja, mi történt Inés-zel és Jonathannal, így a kórházba siet, ott azonban Chamoyba botlik. Basilio nagynénje rosszul lesz, ezért Pedróval elmennek a kórházba meglátogatni, ahol Pedro megtudja, mi történt édesanyjával.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai-mexikói, Epizód: 35
Részletek »
07.45
Fatmagül
Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében...
Deniz és Fahrettin hazautaznak. Kerim kezd megenyhülni az apja felé, és szeretne elbúcsúzni tőlük a reptéren. Resat Yasaran sajtótájékoztatót tart, ahol mindent megtesz azért, hogy Fatmagül ellen hangolja a közvéleményt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 110
Részletek »
08.45
Paloma
A mexikói szappanopera két korábbi nagysikerű, '70-es évekbeli sorozat újrafeldolgozása! A történet a színes La Lagunilla-ban játszódik, mely nyüzsgő városban a legváltozatosabb karakterek élik mindennapjaikat. A dúsgazdagokon át, a középosztálybeli családokig és a kétkezi munkásokig találunk itt mindenféle sorsú embert. Köztük él a főhős, Paloma, aki mindamellett, hogy keményen dolgozik a napi megélhetéséért, segít a szegény, reményvesztett embereknek. És persze, mint minden fiatal lány eközben a szerelmet keresi...
Rosa táskájában megtalálják az egyik vendég pénztárcáját. Mivel a férfi befolyásos ember, azonnal elvitetik a rendőrséggel. Útközben azonban Rosa rosszul lesz, és a kórházba szállítják, ahol Daniel kezeli. Laura nagyon aggódik, mikor megtudja, hogy édesanyjának májzsugora van. Eugenia felkeresi Rodrigot, hogy segítsen neki szétválasztani Danielt és Palomat. Rosa felidéz egy emléket, amiből kiderül számára, hogy ki is Laura valódi édesapja. Catalinat felkeresi egy ügyvéd a férje hagyatéki nyilatkozatának ügyében

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 11
Részletek »
09.45
Megtört szívek
A történet két családról szól. A nélkülöző, szerény körülmények között élő Gülseren és a gazdag felmenőkkel rendelkező Dilara egy véletlen folytán ugyanazon a napon, ugyanabban a magánkórházban ad életet lányának. A babák vezetékneve azonos, így egy figyelmetlen nővér összecseréli a csecsemőket, amelyre tizenöt éven át nem derül fény. Gülseren odaadóan, szerény körülmények között neveli Hazalt, miután férje elhagyja. Dilara és Chian pedig minden anyagi támogatást megadva, fényűző életet biztosítanak Cansunak. Amikor tinédzser lányuk balesetet szenved, az orvosok rájönnek, Dilara és Cihan nem a vér szerinti szüleik. Miután pedig mindenkinek világossá válik, hogy a két lányt elcserélték, a feszültség egyre csak nő a családok között. Dilara úgy gondolja, vér szerinti lánya is megérdemelné azt az életszínvonalat, amit tőlük Cansu kapott. Ez azonban nemcsak a két édesanya között szül vitákat, hanem Cihan sem ért egyet mindenben feleségével. Ráadásul az események egyre közelebb hozzák egymáshoz a válása után egyedül maradt Gülserent és a boldogtalan házasságban élő Cihant. Így egy ponton túl a szülőknek már nemcsak gyermekeik problémáját kell megoldaniuk, hanem szembe kell nézniük saját érzéseikkel is, hogy mit kezdenek a kettőjük között kibontakozni látszó szerelemmel...
Alper elújságolja Dzsandannak, hogy Dzsihán számokérte Dilarát, és a szeretőjéről faggatta. Dzsanszu és Hazal egy asztalhoz ültetik szüleiket, hogy a jövőjükről beszélgessenek, de Ozan nem hajlandó részt venni a családi összejövetelen. Nergisz és Deniz otthonában látja vendégül Dzsanszut. Dzsihán és Gülszeren között egyre nő a feszültség, mikor Csídem sérülése miatt Gülszeren még több munkát vállal magára.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Évad: 2, Rész: 42, Epizód: 125
Részletek »
10.40
Alisa
Alisa egy átverés miatt eladósodik. Kénytelen bezárni saját ékszerüzletét és visszaköltözni szüleihez. Útközben összetűzésbe kerül egy férfivel, akivel később a saját állásinterjúján találja szemben magát. Ekkor még nem is sejti, hogy Christian, akiről napok óta álmodozik, a cég egyik tulajdonosa.
Caro munka helyett wellnesselni indul, Oscar számlájára. Oscar bárhogy próbálja, nem sikerül megtudnia mi a gond Ludwiggal. Paul vállalja a tettei következményét és feljelenti magát az orvosi kamaránál.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Német, Epizód: 96
Részletek »
11.40
Esmeralda
A sorozat romantikus történetet mesél el: két ártatlan gyermek jön a világra egy viharos éjszakán. Mind a ketten szerető, boldog családot érdemelnének, ám a végzet megváltoztatja életüket: a lány apja fiú gyermekre vágyik, így az előkelő sorba született lánygyermeket titokban elcserélik a szegénysorba született fiúra.
Blanca hatalmas szívességet kér Esmeraldatól, mely megváltoztatja a fiatalok életét. José Armando erre rájön, és megpróbálja kicselezni anyja ármánykodását. Dr. Malaver egyre nehezebben viseli a gondolatot, hogy elveszíti Esmeraldat.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 28
Részletek »
12.40
Betty, a csúnya lány
Betty állásinterjúra érkezik egy nagy divatcéghez az Ecomodahoz. Az új elnöknek, Armando Mendosanak keresnek tapasztalt titkárnőt. Ám sokan jelentkeznek és bár a végzettsége meg is felelne, de a külseje! Először egy cicababa kapja meg az állást, de végül mégis Betty mellett döntenek, hátha lehet rajta segíteni. Pedig a cicababa nem más mint Armando menyasszonyának, Marcelanak barátnője...
Armandonak komoly lelkifurdalása van azért, amit Bettyvel tesz, de Marcela reakciójától is fél. Patrícia erősen uszítja barátnőjét Armando ellen, de egy modell fotói miatt téves következtetéseket vonnak le és rossz nőt gyanusítanak.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Kolumbiai, Epizód: 84
Részletek »
13.40
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
In Hjon királyné meghal. A királyt gyászolni sem hagyják a miniszterek: követelik, hogy azonnal nevezze ki az utódját. Szuk-dzsong őrlődik, hogy Dzsangot vagy Dong-it tegye meg királynénak. A koronaherceg sok időt tölt együtt a kis Joning herceggel. A fiúk nagyon megkedvelik egymást, és testvéri viszony alakul ki közöttük. Ám ezt Dzsang nem nézi jó szemmel, mert meggyőződése, hogy Dong-i a fiát akarja felhasználni arra, hogy megingassa a koronaherceg pozícióját. Közben Dong-i megtudja, hogy Dzsang bátyja és anyja bérelte fel a sámánt, aki egy rontással a királyné halálát okozta. Ha ezt elmondja a királynak, biztos, hogy övé lesz a trón és Dzsangnak vége.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 50
Részletek »
15.05
Vad Angyal
Milagros árvaházban nevelkedett, de betöltötte a tizennyolcadik életévét és távoznia kell. Egy éjszaka a barátnőjével táncolni mennek, ahol megismerkednek Ivoval, aki felfigyel a lányra. Ivo apja, Federico rossz viszonyban van a feleségével és az édesanyjával, Angelicával is, aki tizennyolc éve igyekszik megtalálni az unokáját, Rosariot. Rosario nyakában egy medál lógott, rajta a Magányosok védőszentje. Milagros közben megmutatja a medált a barátnőjének, Gloriának...
Ivo újfent bejelenti, hogy Andrea-t választja, ám most már nem örülnek a DiCarlo szülők neki. Angelika próbálja észhez téríteni a család többi tagját, de nem megy neki valami egyszerűen. Andrea a nagymama áldását kéri, de nem kapja meg.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 235
Részletek »
16.00
Ana három arca
A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát…
Inakinak sikerül rákényszerítenie Ana Leticiát, hogy feleségül menjen hozzá. Ana Lucia abban a hitben él, hogy Ana Leticia Mariano lánya. Santiago megfogadja, hogy mindenki életéből végleg kilép, hogy ne okozzon több fájdalmat...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 101
Részletek »
17.00
A sors útjai
Camila és Fernanda kibékülnek. Hernán még mindig nem tudja, hogy ki Carlos barátnője és ennek kiderítésével a lányát bízza meg. Fernando úr még mindig az unokáját keresi és ebben Luis segítségét várja. A nyomozó, aki Luisnak segít, kap egy másik ajánlatot is Marianatól. Isabela felkeresi Carlost, aki épp visszatért Spanyolországból és egy váratlan hírt közöl vele. Luis továbbra is segít Isabelanak, hogy visszaszerezze Carlost.
Fernanda állapota Fernado úrnak hála stabilizálódik. Carlos próbálja elmondani Pedronak, hogy mi történt a családjával. Amelia élet és halál között lebeg, de a baleset előtt még elmondta Fernandanak, hogy nem Pedro az apja. Fernando úr memóriája közben egyre rosszabb.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 38
Részletek »
18.00
Maria
Maria egy falusi lány, aki édesanyja szomorú halála után egyedül vezeti az apjából, húgából és két öccséből álló háztartást. Szebbet elképzelni sem tud vidéki életénél, ám minden összeomlik, amikor a falu egyik zsarnoka a kezét kéri az apjától. Eközben Mexikóvárosban Alejandro, a dúsgazdag Rivapalacio család sarja ellenszegül apjának, és folyamatosan edz, hogy kijusson az Olimpiára. A történelmet tanító egyszerű Cristóbal élete pedig teljesnek tűnik, csupán a megfelelő lány hiányzik mellőle...
Karinának sikerül bejutnia az esküvő utáni fogadásra, s elmondja Dianának, milyen ember is valójában Alejandro. Estela az öngyilkosságot fontolgatja bánatában. A falu zsarnoka észreveszi Mariát a piacon, gyermekével a karjában és követi a panzióig. Maria megvallja Alejandrónak, hogy elment a kápolnához, hogy meglesse, tényleg nincs-e másik nő az életében.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 46
Részletek »
19.00
Betty, a csúnya lány
Betty állásinterjúra érkezik egy nagy divatcéghez az Ecomodahoz. Az új elnöknek, Armando Mendosanak keresnek tapasztalt titkárnőt. Ám sokan jelentkeznek és bár a végzettsége meg is felelne, de a külseje! Először egy cicababa kapja meg az állást, de végül mégis Betty mellett döntenek, hátha lehet rajta segíteni. Pedig a cicababa nem más mint Armando menyasszonyának, Marcelanak barátnője...
Armandonak sikerült ismét megbántania Bettyt. Adriana nem is sejti, hogy mekkora port kavart a cégnél a jelenlétével. Marcela Ugohoz fordul segítségért, de Ugo borzasztóan kínos szituációba hozza Adriana előtt, amire még Patrícia is rátesz egy lapáttal.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Kolumbiai, Epizód: 85
Részletek »
20.00
Fatmagül
Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében...
Deniz és Fahrettin hazautaznak. Kerim kezd megenyhülni az apja felé, és szeretne elbúcsúzni tőlük a reptéren. Resat Yasaran sajtótájékoztatót tart, ahol mindent megtesz azért, hogy Fatmagül ellen hangolja a közvéleményt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 111
Részletek »
21.00
Esmeralda
A sorozat romantikus történetet mesél el: két ártatlan gyermek jön a világra egy viharos éjszakán. Mind a ketten szerető, boldog családot érdemelnének, ám a végzet megváltoztatja életüket: a lány apja fiú gyermekre vágyik, így az előkelő sorba született lánygyermeket titokban elcserélik a szegénysorba született fiúra.
Titokban José Armando és Esmeralda összeházasodnak a városházán. A hírtől Dr. Malaver nagyon elkeseredik, a Casa Grande birtok lakói előtt még titok marad. Esmeralda aggódik, hogy nem fogják őt befogadni a családba.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 29
Részletek »
22.00
A betolakodó
A Junquera és Roldan család hosszú évek óta ellentétben áll egymással. Virginia, a gyönyörű nevelőnő kivételes helyet foglal el a Junquera házban. Rodrigo, a család feje megtudja, hogy halálos beteg, ezért megkéri Virginiat, hogy legyen a felesége. Így akarja megmenteni a családját a pénzügyi összeomlástól. Gyermekei azonban ki nem állhatják a lányt.
Maximiliana tovább folytatja mocskos üzelmeit, elviszi Elenat Vanessahoz. Anabella felkeresi Silvana ügyvédnőt, akit Carlos Alberto fogadott fel. Vanessa levelet küld Carlos Albertonak.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 118
Részletek »
23.00
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
In Hjon királyné meghal. A királyt gyászolni sem hagyják a miniszterek: követelik, hogy azonnal nevezze ki az utódját. Szuk-dzsong őrlődik, hogy Dzsangot vagy Dong-it tegye meg királynénak. A koronaherceg sok időt tölt együtt a kis Joning herceggel. A fiúk nagyon megkedvelik egymást, és testvéri viszony alakul ki közöttük. Ám ezt Dzsang nem nézi jó szemmel, mert meggyőződése, hogy Dong-i a fiát akarja felhasználni arra, hogy megingassa a koronaherceg pozícióját. Közben Dong-i megtudja, hogy Dzsang bátyja és anyja bérelte fel a sámánt, aki egy rontással a királyné halálát okozta. Ha ezt elmondja a királynak, biztos, hogy övé lesz a trón és Dzsangnak vége.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 50
Részletek »
00.30
A sors útjai
Camila és Fernanda kibékülnek. Hernán még mindig nem tudja, hogy ki Carlos barátnője és ennek kiderítésével a lányát bízza meg. Fernando úr még mindig az unokáját keresi és ebben Luis segítségét várja. A nyomozó, aki Luisnak segít, kap egy másik ajánlatot is Marianatól. Isabela felkeresi Carlost, aki épp visszatért Spanyolországból és egy váratlan hírt közöl vele. Luis továbbra is segít Isabelanak, hogy visszaszerezze Carlost.
Fernanda állapota Fernado úrnak hála stabilizálódik. Carlos próbálja elmondani Pedronak, hogy mi történt a családjával. Amelia élet és halál között lebeg, de a baleset előtt még elmondta Fernandanak, hogy nem Pedro az apja. Fernando úr memóriája közben egyre rosszabb.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 38
Részletek »
01.30
Ana három arca
A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát…
Inakinak sikerül rákényszerítenie Ana Leticiát, hogy feleségül menjen hozzá. Ana Lucia abban a hitben él, hogy Ana Leticia Mariano lánya. Santiago megfogadja, hogy mindenki életéből végleg kilép, hogy ne okozzon több fájdalmat...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 101
Részletek »
02.30
Megtört szívek
A történet két családról szól. A nélkülöző, szerény körülmények között élő Gülseren és a gazdag felmenőkkel rendelkező Dilara egy véletlen folytán ugyanazon a napon, ugyanabban a magánkórházban ad életet lányának. A babák vezetékneve azonos, így egy figyelmetlen nővér összecseréli a csecsemőket, amelyre tizenöt éven át nem derül fény. Gülseren odaadóan, szerény körülmények között neveli Hazalt, miután férje elhagyja. Dilara és Chian pedig minden anyagi támogatást megadva, fényűző életet biztosítanak Cansunak. Amikor tinédzser lányuk balesetet szenved, az orvosok rájönnek, Dilara és Cihan nem a vér szerinti szüleik. Miután pedig mindenkinek világossá válik, hogy a két lányt elcserélték, a feszültség egyre csak nő a családok között. Dilara úgy gondolja, vér szerinti lánya is megérdemelné azt az életszínvonalat, amit tőlük Cansu kapott. Ez azonban nemcsak a két édesanya között szül vitákat, hanem Cihan sem ért egyet mindenben feleségével. Ráadásul az események egyre közelebb hozzák egymáshoz a válása után egyedül maradt Gülserent és a boldogtalan házasságban élő Cihant. Így egy ponton túl a szülőknek már nemcsak gyermekeik problémáját kell megoldaniuk, hanem szembe kell nézniük saját érzéseikkel is, hogy mit kezdenek a kettőjük között kibontakozni látszó szerelemmel...
Alper elújságolja Dzsandannak, hogy Dzsihán számokérte Dilarát, és a szeretőjéről faggatta. Dzsanszu és Hazal egy asztalhoz ültetik szüleiket, hogy a jövőjükről beszélgessenek, de Ozan nem hajlandó részt venni a családi összejövetelen. Nergisz és Deniz otthonában látja vendégül Dzsanszut. Dzsihán és Gülszeren között egyre nő a feszültség, mikor Csídem sérülése miatt Gülszeren még több munkát vállal magára.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Évad: 2, Rész: 42, Epizód: 125
Részletek »
03.15
Alisa
Alisa egy átverés miatt eladósodik. Kénytelen bezárni saját ékszerüzletét és visszaköltözni szüleihez. Útközben összetűzésbe kerül egy férfivel, akivel később a saját állásinterjúján találja szemben magát. Ekkor még nem is sejti, hogy Christian, akiről napok óta álmodozik, a cég egyik tulajdonosa.
Caro munka helyett wellnesselni indul, Oscar számlájára. Oscar bárhogy próbálja, nem sikerül megtudnia mi a gond Ludwiggal. Paul vállalja a tettei következményét és feljelenti magát az orvosi kamaránál.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Német, Epizód: 96
Részletek »
04.00
Maria
Maria egy falusi lány, aki édesanyja szomorú halála után egyedül vezeti az apjából, húgából és két öccséből álló háztartást. Szebbet elképzelni sem tud vidéki életénél, ám minden összeomlik, amikor a falu egyik zsarnoka a kezét kéri az apjától. Eközben Mexikóvárosban Alejandro, a dúsgazdag Rivapalacio család sarja ellenszegül apjának, és folyamatosan edz, hogy kijusson az Olimpiára. A történelmet tanító egyszerű Cristóbal élete pedig teljesnek tűnik, csupán a megfelelő lány hiányzik mellőle...
Karinának sikerül bejutnia az esküvő utáni fogadásra, s elmondja Dianának, milyen ember is valójában Alejandro. Estela az öngyilkosságot fontolgatja bánatában. A falu zsarnoka észreveszi Mariát a piacon, gyermekével a karjában és követi a panzióig. Maria megvallja Alejandrónak, hogy elment a kápolnához, hogy meglesse, tényleg nincs-e másik nő az életében.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 46
Részletek »
04.45
Vad Angyal
Milagros árvaházban nevelkedett, de betöltötte a tizennyolcadik életévét és távoznia kell. Egy éjszaka a barátnőjével táncolni mennek, ahol megismerkednek Ivoval, aki felfigyel a lányra. Ivo apja, Federico rossz viszonyban van a feleségével és az édesanyjával, Angelicával is, aki tizennyolc éve igyekszik megtalálni az unokáját, Rosariot. Rosario nyakában egy medál lógott, rajta a Magányosok védőszentje. Milagros közben megmutatja a medált a barátnőjének, Gloriának...
Ivo újfent bejelenti, hogy Andrea-t választja, ám most már nem örülnek a DiCarlo szülők neki. Angelika próbálja észhez téríteni a család többi tagját, de nem megy neki valami egyszerűen. Andrea a nagymama áldását kéri, de nem kapja meg.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 235
Részletek »
© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS