Időjárás-
előrejelzés
2017. november 22. szerda
Cecília
Maricruz

Maricruz - 152. rész

Alváro felajánlja, hogy fizeti Navarro munkadíját, csak Maricruz ne utasítsa el a segítségét. Carola minden eszközzel provokálja, hogy magánzárkába juttassa. Maricruz pártfogója, Cira nem hiszi, hogy rabtársa gyilkos lenne. 


A kért videó nem érhető el!

Natasha hiába próbál értelmesen beszélni Aniballal, az nem tesz le arról a tervéről, hogy Németországba menjen visszaszerezni a festményét. Octavio végre beszél Maricruzzal a börtönben, de nem tudja jobb belátásra bírni és a nőújra elutasítja. Juan Antonio gerincsérülései miatt élete végéig tolószékbe kényszerül.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 7. 12:10

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS