Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Maricruz

Maricruz - 153. rész

Alváro számára nem ismeretlen Alfonso neve, és biztos benne, hogy a festő megérdemelte a sorsát, mert kiskorú lánya, Elsa fejét is elcsavarta. A kislány emiatt depressziós, emiatt utasítja el apját és nagynénjét, aki anyja halála óta gondoskodik róla. 


A kért videó nem érhető el!

Dominga börtönőr közreműködésével Maricruzt három nap sötétzárkára ítélik, de Carola ott is megkeseríti az életét. Dorist teljesen kiborítja, hogy Octavio folyamatosan szerelméről beszél. Mariának nagyon kalandosan alakul a fővárosba vivő útja.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 8. 12:30

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS