Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Maricruz

Maricruz - 154. rész

José Antonio kétségbeesik és dührohamot kap, amikor megtudja, hogy lebénult. Mariának útközben ellopják a szamarát, de sikerül visszaszereznie és eljut Mexikóvárosba. Navarro honorárium nélkül foglalkozik Maricruz ügyével, és megfogadja, hogy bebizonyítja a nő ártatlanságát. 


A kért videó nem érhető el!

Anibalnak rögeszméjévé válik, hogy Németországba kell jutnia, ezért elbújik egy repülőgép futóművében, de felszállás után kizuhan a gépből. Natasha azonosítja a holttestet. Carmina vallomása nyomán Maricruzt kiengedik a sötétzárkából és Carola kerül a helyére.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 9. 10:40

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS