Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Maricruz

Maricruz - 155. rész

Carola a sötétzárkában majdnem megöli Carmelát, amiért elárulta. Natasha bemegy Maricruzhoz a börtönbe, és elmondja neki, hogy tudja, ki ölte meg Alfonsót. Alváro nem meri megmondani a lányának, hogy szerelmét megölték, mert Elsa lelkiállapota nagyon labilis. 


A kért videó nem érhető el!

Natasha elmegy Alfonso anyjához, hogy visszakérje a pénzt, amit a fia kapott a képért, de Clementina elzavarja, ám Francisco úgy gondolja, hogy jobb lenne egy kompromisszumos megoldást ajánlaniuk. Maricruz új cellatársat kap, és Cira ráveszi, hogy mondja el neki a teljes igazságot.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 10. 10:40

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS