Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Maricruz

Maricruz - 156. rész

Alfonso apja hajlandó visszaadni a képért kapott pénzt, cserébe azt kéri, hogy ne sározzák be fia emlékét. Liz meglátogatja Elsát, de a lány őt is elutasítja, és Alváro is megmondja neki, hogy nem látják szívesen a házban. A Cira által titokban felvett vallomás miatt Maricruzt szabadon engedik. 


A kért videó nem érhető el!

A börtön előtt Alváro várja, és megkéri, hogy legyen segítségére a lánya depressziójának meggyógyításában. Clementina meglátogatja Maricruzt, és bocsánatot kér tőle. Doris betegnek tetteti magát, és elcsalja Octaviót Isla Doradára, hogy ne találkozzon Maricruzzal.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 11. 10:40

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS