Időjárás-
előrejelzés
2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina
Maricruz

Maricruz - 157. rész

Clementina asszony arra kéri Maricruzt, hogy térjen vissza a házába, így segítsen neki, hogy jóvátegye fia bűneit. Octavio nem megy el Dorisszal Isla Doradára, mikor meghallja, hogy gyermeke anyját kiengedték a börtönből, de mire hazaér, addigra Maricruz Lupitával és Juanitával már elmegy a szállodából, csak egy búcsúlevelet hagy. 


A kért videó nem érhető el!

José Antonio nem tudja elfogadni, hogy élete végéig tolószékbe kényszerült, de Esther meggyőzi róla, hogy a fiával együtt szükségük van rá. Maricruz elfogadja Alváro ajánlatát, hogy foglalkozzon a lányával.

A csodaszép fiatal lány, Maricruz szerény körülmények között él egy kunyhóban nagyapjával és kishúgával. A kunyhótól nem messze található a lány munkahelye, a Narváez birtok, amit jelenleg a helytelen gazdálkodás miatt jelzálog terhel. A föld két tulajdonosa Miguel és Octavio. Miguel Narváez nem akarja eladni a családi birtokot, de öccse, Octavio a jussát kéri. Egy nap a fiatalember kiáll a lányért, így Maricruz és Octavio menthetetlenül egymásba szeretnek...ám Maricruz mit sem sejt róla, hogy valójában a dúsgazdag Alejandro Mendoza lánya!


2017. január 12. 10:40

Címkék:
geoblocked hidden Maricruz sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS