Időjárás-
előrejelzés
2017. november 22. szerda
Cecília
Rabok és szeretők

Rabok és szeretők - 108. rész

Liliana elmondja Roynak, hogy még soha nem volt együtt férfival, aminek hallatán a fiú visszakozik. Nelson megnézi a Kendra által küldött felvételt Victoriáról és José Ángelről, amitől teljesen kikel magából. Paula elárulja Cristinának, hogy Aníbal az apja. Francisco arra kéri Nikkit, hogy mondja le az esküvőt. 


A kért videó nem érhető el!

José Ángel úgy dönt, hogy elhagyja a várost és visszatér a faluba, Tomasina tanácsára azonban Victoria a férfi után indul.

Victoria és Nelson házasok, s a nagy családi vállalkozásukban vesznek részt, amelynek a feje Victoria apja, Anibal. Lányuk, a problémás Nikki titkolja az evészavarát, miközben a szemtelen külső mögött szüleit és nagyapját szerető igazi énje lapul. Victoriát megpróbálják elrabolni, de José Angel, egy náluk éppen állásra jelentkező férfi, aki jártas a keleti harcművészetekben, megmenti őt. A támadás kiagyalója pedig nem más, mint Kendra, a férj szeretője. Victoria ekkor az őt megmentő José Angelt testőrként kezdi alkalmazni, ám rövid időn belül szerelem bontakozik ki közöttük...


2017. január 11. 20:00

Címkék:
geoblocked hidden rabok és szeretők sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS