Időjárás-
előrejelzés
2017. szeptember 22. péntek
Móric
Sztárjaink

Maricruz Olivares/Ana Brenda Contreras

Maricruz Olivares/Ana Brenda Contreras

Születési hely, idő: McAllen, Texas, Amerikai Egyesült Államok; 1986. december 24.

Eredeti neve: Ana Brenda Contreras Pérez

Sorozatbeli neve: Maricruz Olivares, Maria Alejandra Mendoza Olivares

Családi háttér: Tizenötéves korában szüleivel együtt Mexikóvárosba utazott, hogy résztvegyen egy zenés műsor szereplőválogatásán. Van egy öccse, Alberto Contreras.

Karrier: 2003-ban csatlakozott a Televisa színitanodájához. Legelső szerepét 2005-ben kapta a Barrera de amor című telenovellában, majd ezt követte 2006-ban a Duelo de pasiones. Az áttörés 2008-ban érkezett Ana karrierjében, amikor megkapta a Juro que te amo főszerepét. Teljesíményét számtalan díjjal jutalmazták. A sorozatok mellett mozifilmekben és színházi szerepekben is láthatják a nézők.

Magánélet: 2012-ben megismerkedett egy torreádorral, Alejandro Amayaval. 2013. április 4-én Las Vegasban összeházasodtak. 2014 elején röppentek fel a hírek miszerint Alejandro megcsalta a színésznőt. Alig egy évvel esküvőjük után Ana közleményben tudatta rajongóival, hogy válik férjétől. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy házasságuk után is jó kapcsolatban marad exével. 2016. februárjában félreérthetetlen fotók jelentek meg Anáról és Iván Sánchez spanyol színészről. Később elismerték, hogy egy párt alkotnak.


2016. augusztus 5. 17:16

Címkék:
Maricruz Maricruz Olivares


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS