Időjárás-
előrejelzés
2017. szeptember 22. péntek
Móric
Sztárjaink

Ivo Di Carlo / Facundo Arana

Ivo Di Carlo / Facundo Arana

Születési hely, idő: Jogito, Facu, Corazó, 1972. március 31.

Eredeti neve: Jorge Facundo Arana Tagle Von Berbard

Sorozatbeli neve: Ivo

Családi háttér: Nemesi családból származik, a szülei elit iskolába járatták Madridba. Négyen vannak testvérek, 3 lánytestvére van. Édesapja Dr. Jorge Arana egy elismert ügyvéd. Édesanyja Mathilde von Bernald, aki német származású.17 évesen rákot diagnosztizáltak nála. 10 hónapig sugárkezeléssel és kemoterápiával kezelték. A haja kihullott, de töretlen hitének és fiatal szervezetének köszönhetõen a gyilkos kór visszavonult. Még 5 évig járt kontrollra és szedte a gyógyszereket, míg az orvosok végleg kimondták a diagnózist, hogy teljesen felépült.

Hogyan lett színész/színésznő (érdekességek a karrierjéről): Már 15 éves korában belekóstolt a színészkedésbe. Legjobb barátjának nem volt kedve egyedül járni a színészstúdióba, ezért vele tartott. Egy napon szülővárosában, Buenos Aires-ben leszólította őt egy utcazenész. Épp a metróra várt és nála volt a szaxofonja, a srác pedig megkérdezte tőle volna-e kedve egy kicsit játszani vele. Facundo örömmel beleegyezett, aztán annyira megtetszett neki a dolog, hogy egy évig mindennap lejárt az egyik aluljáróba szaxofonozni.
Ennek köszönheti karrierjét is. Itt figyelt fel rá ugyanis egy forgatókönyvíró, és szerepet ajánlott neki egy tévésorozatban. Néhány évig szappanoperák tucatszereplője volt, mígnem a szívtipro Ivo szerepe a bájos Natalia Oreiro oldalán meghozta az áttörést.

Magánélet: Hivatásos katonának készült, de apja halála miatt álmán változtatni kényszerült. A munkát nem vette komolyan, a sebesség megszállottja lett. Motorcsónakázással is megpróbálkozott. 4 évig járt együtt Isabel Macedo színésznővel. Szabadidejében kutyájával sétál a tengerparton vagy meglovagolja a hullámokat. Miután 2006-ban szakítottak Isabellel, megismerkedett a modell-műsorvezető Maria Susini-val, aki ma már gyermekei anyja. Két fia és egy lánya van.

Forrás: starity.hu


2016. július 28. 15:55

Címkék:
Ivo Di Carlo vad angyal


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS