Időjárás-
előrejelzés
2017. szeptember 22. péntek
Móric
Sztárjaink

Selin Bulut / Meryem Uzerli

Selin Bulut / Meryem Uzerli

Születési hely, idő: Kassel, Németország, 1983. augusztus 12.
Eredeti neve: Meryem Sarah Uzerli
Sorozatbeli neve: Selin Bulut
Családi háttér: Meryem Nyugat-Németországban született, apja török, anyja német származású. A színésznő magát németnek vallja. Meryem negyedik gyermekként született, van két bátyja és egy nővére.

Karrier: Anyukáját követte a színészi pályán, és 17 éves korában a hamburgi Egyetemen tanult színészetet. Meryem több német sorozatban is feltűnt, de karrierjében az igazi áttörést egy török sorozat hozta meg, amelyben főszerepet kapott. A színésznő 2013-ban kis időre visszavonult, hogy kipihenje magát. 2015-ben Meryem visszatért, és ismét főszerepet kapott egy török sorozatban, méghozzá Az éjszaka királynője-ben, melyben Selin Bulut-ot alakította. A színésznő az évek során egy híres kozmetikum reklámarcává vált, és saját márkájú szempillaspirált is piacra dobott.

Díjai:
• International Consumer Summit-díj (2011) – Legjobb női főszereplő
• Arany Pillangó-díj (2012) – Legjobb színésznő
• Antalya Television-díj (2013) – Legjobb színésznő

Magánélet:
A színésznő Can Ates milliárdos üzletemberrel alkotott egy párt 2012-ben. Meryem 2013-ban kis időre abbahagyta a színészkedést a burnout (kiégés) szindróma miatt, és egy berlini klinikán kezeltette magát. Meryem üzletember párja nem örült annak, amikor megtudta, hogy a színésznő gyereket vár tőle, ezért szerette volna, ha Meryem elveteti a kisbabát. A színésznő ekkor vetett véget a kapcsolatának, és döntött úgy, hogy egyedül is vállalja az anyaságot.
Meryem lánya, Lara Uzerli 2014. február 10-én született meg. Lara a színésznő anyukájának családnevét (Uzerli) kapta, és a hírek szerint Meryem a kislányát Németországban fogja felnevelni.

A színésznő nem viselte könnyen, hogy szétmentek gyermeke apjával, és többször is előfordult, hogy alkoholba fojtotta bánatát; 2015-ben alkoholmérgezést kapott, és a sürgősségin kötött ki.


2016. augusztus 1. 15:22

Címkék:
az_éjszaka_királynője meryem uzerli


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS