Időjárás-
előrejelzés
2017. szeptember 22. péntek
Móric
A gonosz álarca

A gonosz álarca - 104. rész

Alicia bosszúja utoléri Franciscat Pancho temetésén. Humberto rejtélyes hívást kap, mi szerint egy adott címen szembesülhet minden eddigi mocskával. 


A kért videó nem érhető el!

A férfi rájön, hogy valaki tud Vicente gyilkosának kilétéről. Willy és Alicia szövetkezik, hogy tönkretegyék Barbarat. Inez egy videofelvételt kap a gyárban történtekről, ami Humbertora tereli a gyanút. Humbertohoz nem várt idegen toppan be az irodába.

A csinos Amanda Brown rövid ismeretség után feleségül megy a híresen gazdag Cano-család egyik tagjához, az ügyvéd Humbertohoz. Ám a történet közel sem ilyen mesébe illően idilli...Amanda célja ugyanis nem más, minthogy bosszút álljon a családon első férje, Willy haláláért! Willy Delgado két éve még boldogan élt feleségével, Santával és kisfiukkal. Willy zenetanárként dolgozott a Cano-családnál. Miután visszautasította Bárbara, Humberto testvérének közeledesét, Bárbara a lánya, Daniela segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willyt. Humberto parancsára később Willyt a börtönben meggyilkolták. Santa ekkor elhatározta, hogy Paulának, Willy testvérének segítségével valamennyi Cano-n bosszút áll Willy haláláért...


2017. január 5. 11:40

Címkék:
A gonosz álarca geoblocked hidden sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS